Susisiekite su mumis

Jeigu norite gauti detalesnės informacijos Jums rūpimu klausimu, užpildykite formą apačioje ir artimiausiu metu su Jumis susisieksime:

    Vardas

    El. paštas

    Tel.

    Šalis

    Specializacija

    Žinutė


    Aš įgalioju tvarkyti šiuos asmens duomenis susisiekimo, paslaugų teikimo ir informavimo apie „Trade Corporation International, S.A.“ („Tradecorp“) produktus bei paslaugas tikslais pagal Duomenų apsaugos ir Privatumo politikos sąlygas, nurodytas adresu Privatumo politikos sąlygas. Esu informuotas (-a), kad, norint atsakyti į visas susisiekimo užklausas iš šalių, kuriose bendrovė neturi buveinės ar vietinių biurų, mano asmens duomenimis gali būti dalijamasi su „Tradecorp“ atstovais ar platintojais toje šalyje. Žinau, kad galiu pasinaudoti savo duomenų apsaugos teisėmis, ypač informacijos, prieigos, konsultavimosi, taisymo, prieštaravimo dėl tvarkymo ir šalinimo teisėmis, kreipdamasis (-i) į „Tradecorp“ duomenų apsaugos skyrių el. pašto adresu DataProtection@sapecagrobusiness.com

    Kontaktai

    Tradecorp

    ISO 14001:2004

    » Apie mus » ISO 14001:2004

    Logo_ISO_ENBe įsipareigojimų kokybei ir aplinkosaugai „Tradecorp“ taip pat yra įdiegusi Kokybės ir aplinkosaugos valdymo sistemą, kurią patvirtina Norvegijos agentūros „Det Norske Veritas“ (DNV) išduoti ISO 9001:2008 ir ISO 14001:2004 sertifikatai.

    Mūsų ISO 14001:2004 sertifikatas garantuoja, kad Sančidriano ir Albasetės (Ispanijoje), gamyklose yra užtikrinamas minimalus poveikis gamtai, skiriamas didelis dėmesys išmetamųjų dujų kiekiui, taupiai naudojami gamtos ištekliai ir mažinamos atliekos.

    Keletas veiksmų, kurie padeda saugoti gamtą:

    1 Energijos naudojimo optimizavimas

    energiaAtliktas elektros suvartojimo auditas. Gauti rezultatai paskatino įdiegti sistemą, kuri leidžia sumažinti suvartojamos elektros energijos kiekį.

     

     

    2 Efektyvus natūralių gamtos išteklių naudojimas

    recursos_naturalesMes užtikriname efektyvų gamtos išteklių naudojimą. Albasetės regione esančioje gamykloje įdiegti patobulinimai leidžia sumažinti suslėgtojo vandens suvartojimą iki 90 proc.

     

     

    3 Atliekų valdymas

    residuosAtlikdami nuolatinę atliekų valdymo stebėseną, galime sumažinti atliekų kiekį, kuris susidaro gaminant mūsų produktus. Kai kuriais atvejais atliekos yra perdirbamos.

     

     

    4 Išmetamųjų dujų matavimai ir mažinimas

    emisiones „Tradecorp“ matuoja metinį išmetamųjų dujų kiekį. Gamyklose yra įdiegta įranga, leidžianti sumažinti išmetamų dujų kiekį.